Elu24 loosis piletid klubi Studio kolmandale sünnipäevale Jonathan Ulysses'i biidi järgi tantsima!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonathan Ulysses
Jonathan Ulysses Foto: promo

Tallinna vanalinnas asetsev klubi Studio tähistab sel reedel ja laupäeval oma kolmandat sünnipäeva saripidudega. Kokku esineb Studios kahel päeval 20 artisti nii Eestist kui mujalt, nende seas ka Ibiza klubi Space pikaaegne resident, DJ Jonathan Ulysses. Elu24 loosis kolm piletit kahele!

Reedel, 12. detsembri sünnipäevapeol on esindatud Studio peosarjad Tallinn Express, Tech & Body, Flavours, Utopia, Connections ja All In. Plaadimängijate taga astuvad üles DJ'd Meri, Dave Storm, Ecstatic, Mark Slavin, BlackBullets, Raigo Smith, Huasca, Ruff, Muudu, MVP, Critikal, Paul Oja, Quest, JaanJaago ja Dr Philgood.

Foto: Kertin Vasser

Laupäeval, 13. detsembril toimuva peo Pukka Up raames mängivad muusikat Mark Robinson, Jonathan Ulysses, Bombossa Brothers, Defkut ja Yas Lo.

Foto: Гарри Тийтс

Jonathan Ulysses, laupäevase peo väliskülaline, on Ibiza tuntud klubi Space üks vanimaid residente, kes tähistab sel aastal oma 12. hooaega DJ'na Ibizal. Ta on ka Brasiilia M.O.B Music Festivali üks residente. Lisaks asjaolule, et Jonathan mängib plaate kõrvuti maailma tippudega, on tema muusika alates 1996. aastast ilmunud tuntud plaadifrmade alt nagu 303 Lovers, Toolroom, House-session, Azuli, Big In Ibiza, Dowalve, Oxyd, UMM, jpt.

Elu24 loosis Studio laupäevasele sünnipäevale kolm piletit koos kaaslasega!

Palju õnne! Tasuta peole saavad Triin Raud, Kalev Koitmäe ja Birgit Veskiväli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles