Piers Morgan õpetab LeBron Jamesile etiketti: ära puuduta hertsoginnat oma higise käega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William, hertsoginna Catherine ja USA korvpallur LeBron James
Prints William, hertsoginna Catherine ja USA korvpallur LeBron James Foto: SCANPIX

Briti prints William ja tema abikaasa külastasid esmaspäeval New Yorgis toimunud korvpallimängu ja kossutäht LeBron James asetas fotograafide ees poseerides käe hertsoginna Catherine'i õlale. Teletäht Piers Morgan naljatas, et tegemist oli kuningliku etiketi räige rikkumisega.

«Sa ei pane oma kätt tulevase Inglise kuninganna ümber!» ütles Morgan teisipäeval Rachael Ray saates. «Kuningliku pere liikmeid tohib puudutada ainult siis, kui nad seda ise soovivad.»

«LeBron James - sa võid end kutsuda Kuningas Jamesiks, kuid sa pole tõeline kuningas. Prints Williamist saab minu kuningas ja see on ta naine - käed eemale hertsoginnast! Siniverelisi ei tohi puutuda. Nad on surematud olevused. Kui nad kätt pakuvad, võid seda õrnalt puudutada ja tere öelda. Sa ei pane oma higist kämmalt, eriti pärast korvpallimängu, kuningapere liikme õlale,» seletas Morgan.

Kuigi mõned kuningliku pere tegemiste jälgijad on intsidendist häiritud, ütles allikas ajakirjale Us Weekly, et James ei rikkunud mingeid reegleid. 

«Keegi ei võtnud seda solvanguna. Mingit kindlat protokolli pole olemas. Üldiselt soovitatakse inimestel käituda täpselt nii, nagu nad end mugavalt tunnevad. William ja Kate nautisid mängu väga ning neile tegi LeBron Jamesiga kohtumine palju rõõmu,» ütles allikas.

Foto: POOL/REUTERS
Foto: Neilson Barnard/AFP
Foto: Neilson Barnard/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles