Galerii! Tantsuparadiisil hullutas fänne vene estraadi lummav ansambel CHI-LLI

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 5. detsembril toimus klubis Hollywood populaarne üritustesari  TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай)! Paradiisiväravate avanedes olid külalised sattunud vene estraadi kõige lummavama häälega ansambel CHI-LLI live-kontserdile, kus esitamisele tulid kõik tema nii uued kui ka vanad lemmikud hitid:

Meeleolukal CHI-LLI live-kontserdil kõlasid hitid nagu «Leto», «Maki», «Novõi god v posteli», «Oblaka», «Serdce», «Omut», «Ljubov – eto jad», «Romashkovoje pole», «Mozhno vsjo», «Ore-Ore» ja teised!

Foto: Maksim Toome

Erilist sära lisasid sellele ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic

Foto: Maksim Toome

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub uue aasta teisel reedel, 9.jaanuaril klubis Hollywood, kus toimub suurejooneline VENE UUSAASTA karneval ja maskeraad!

Müügis on ainult 1000 piletit, mis on saadaval 30% soodustusega kuni 6.jaanuarini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis!

Rohkem infot ametlikult kodulehelt.

Foto: Maksim Toome

Tähistage ka oma jõulupüha 20.detsembril üritusel RETRO PLANEET koos legendaarse Prantsuse laulja ja kitarristiga F.R. DAVID'iga! Müügis ainult 1000 piletit siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles