Jude Law ja Sienna Miller tegid salaja pulmad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jude Law ja Sienna Miller
Jude Law ja Sienna Miller Foto: SCANPIX

Kokku-lahku staaripaar Jude Law ja Sienna Miller olevat Aasiat külastades kohalikele traditsioonidele vastavad pulmad teinud.

Väidetavalt leidis laulatus aset juba aprillis, kui paarike Aasia kaguosas omal käel reisimas kais, kirjutab Digitalspy.

Pulmad toimusid Laoses ning tseremoonia käigus seoti näitlejate randmed punase ja valge paelaga kokku.

«Šamaan kutsub kõik 32 erinevate kehaosade hinge kokku, et need harmooniliselt ühineks ja meenutab paarile abielu reegleid,» kirjeldas Baci-nimelise tseremoonia asjatundja.

«Tseremoonia käigus põlvitab paar teineteise kõrvale. On kombeks, et naine tõukab õrnalt meest, et näidata, et ka temal on võimu,» lisas ekspert. «Tavaliselt toimub see pulmapäeva hommikul ning sellele järgneb munkadepoolne õnnistus, söömaaeg ning õhtul õlle ja riisinapsu joomine.»

Kollane meedia sai pulmadele jälile seetõttu, et Law kandis ühel hiljutisel auhinnatseremoonial ikka veel oma randmepaelu.

Väidetavalt plaanivad staarid aasta lõpus ka traditsioonilised pulmad teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles