Sony küberrünnakus varastati uue Bondi-filmi käsikiri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Bondi-filmi "Spectre" osatäitjad Naomie Harris, Lea Seydoux, Daniel Craig, Monica Bellucci ja Christoph Waltz
Uue Bondi-filmi "Spectre" osatäitjad Naomie Harris, Lea Seydoux, Daniel Craig, Monica Bellucci ja Christoph Waltz Foto: SCANPIX

Produtsentide sõnul varastati Sony Pictures Entertainmenti tabanud suures küberrünnakus uue Bondi-filmi «Spectre» käsikirja varajane versioon.

Eon Productions teatas pühapäeval, et neile valmistab muret kolmandate osapoolte võimalik soov käsikiri avaldada, vahendab People. 

Firma hoiatas, et stsenaarium kuulub autorikaitse alla ning Metro-Goldwyn-Mayer Studios ja Danjaq LLC, mis vastutab kõigi ekraanile jõudvate James Bondiga seotud materjalide eest, teevad enda õiguste kaitsmiseks kõik võimaliku.

Mõnede spekulatsioonide kohaselt on küberrünnaku taga Põhja-Korea, mida ärritas tulevane komöödia «The Interview», mis räägib Kim Jong Uni atendaadikatsest. Põhja-Korea mõistis filmi hukka, kuid eitas küberrünnakut.

James Bondi uus Aston Martin DB10
James Bondi uus Aston Martin DB10 Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles