Galerii: särav Eia Uus esitles raamatut «Aasta Pariisis»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 15.detsembril esitles Eia Uus oma värsket raamatut «Aasta Pariiisis».

Esmaspäeval esitles Eia Uus kultuursele ja kuulsale seltskonnale oma uut raamatut «Aasta Pariisis», mis viib lugejad taas Prantsusmaale.

Foto: Tiit Mõtus

Raamatust:

Eve oli alati teadnud, et kunagi elab ta Pariisis. Unistuse täitumine lükkus aga aina kaugemasse tulevikku – kuni noor naine jättis kõik ajutiselt sinnapaika, et veeta 12 kuud Prantsusmaal. 

Tema kavatsused Pariisi üüritoakeses pesitseda, rahulikult kontoritööl käia ja kohalikku kultuuri nautida asenduvad uutega, kui tal tekib suhe oma ülemuse, laia joonega ärimehe Laurentiga. Koos reisivad nad mööda Euroopat, Aasiat ja Ameerikat ning Eve proovib sisse elada trofeenaise rolli – sest seda temalt ju oodatakse? Peagi leiab ta, et raha ei tee alati elu lihtsamaks, ning sekeldusi tuleb aina juurde (üks neist hea jutu ja ilusate silmadega). Lisaks kõigele rõhub naist saladus, mida varjata on lihtne, aga süütunnet vähendada võimatu.

Foto: Tiit Mõtus

Vaata galeriist, kes esitlusel kohal käisid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles