«Kelgukoerte» võtted lükkusid edasi Kuhjavere teatripäevade tõttu

, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseifotograaf Mart (Madis Milling, vasakult), uurija Post (Taavi Eelmaa), komissar Kelk (Kalju Komissarov), uurija Kõsta (Juhan Ulfsak) ja noor uurija Pulk (Priit Võigemast) asuvad uusi kuritegusid uurima.
Politseifotograaf Mart (Madis Milling, vasakult), uurija Post (Taavi Eelmaa), komissar Kelk (Kalju Komissarov), uurija Kõsta (Juhan Ulfsak) ja noor uurija Pulk (Priit Võigemast) asuvad uusi kuritegusid uurima. Foto: Johannes Arro


Seriaalis «Kelgukoerad» politseikomissar Mati Kelku kehastav teatrimees Kalju Komissarov palus edasi lükata «Kelgukoerte» võtted, sest soovis reedel ja laupäeval Suure-Jaani vallas Kuhjaveres toimuvatel külateatrite päevadel.


Külavanem Romeo Muki arvates võiks aga «Kelgukoeri» filmida hoopiski Kuhjaveres. «Kaalume mõtet anda Kalju Komissarovi kaudu filmi produtsendile ja stsenaristile edasi idee filmida mõni seeria ja katkend Kuhjavere külateatripäevadel. See võimaldaks kasutada massistseenides ka harrastusnäitlejaid. Pakuksin ühe mõtte filmi jaoks ka ise välja. Näiteks mõrvar võiks ennast varjata meie külas asuvas heinakakuhjas, kus uurijate meeskond eesotsas Kalju Komissarovi mängitud komissar Kelguga ta tabavad. Usutavasti panevad isetegevuslike teatrite ja filmirahva võimalikule ühisele ettevõtmisele õla alla ka Suure-Kaani vallavalitsus ja Kohaliku Omaalgatuse Programm, kes toetajateks ka külateatri päevadele,» arutles Mukk.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles