Galerii: Andres Puustusmaa filmi «Rotilõks» tänased võtted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui mõni nädal tagasi oli linnas filmivõtete-teema liider Maimiku ja Tolgi «Kormoranid», siis nüüd on ka Andres Puustusmaa uue filmi «Rotilõks» võtete masinavärk tuurid üles võtnud.

 

Täna pärastlõunal on filmigrupp oma kaamerad ja mikrofonid üles seadnud Tallinnas Maakri tänaval. ETV saatejuht Ilja Nartovil on kulm rulli löödud ja ta jookseb elu eest mööda kitsukest tänavat, kaks morni näoga meest tihedalt kannul. Nartovi sõnul mängib ta filmis täiesti tavalist inimest, kel tuleb pärast sündmuste pöörast arengut ühel peenel vastuvõtul hakata jahtima suuremat summat raha, kannul tigedas meeleolus kamp võlausaldajaid. Lõpuks kohtub Nartovi tegelaskuju papirulliga õnnelikul kombel. Täna on oodata võtteplatsile Eesti näitlejaid, nagu Tõnu Karki (eesti film ilma Kargita ongi teatavasti haruldus – T. L.), isa-poeg Ulfsakeid ja Mait Malmsteni.

Filmis mängivad veel Puustusmaa abikaasa Natalia Murina-Puustusmaa, Vene staaridest Marina Aleksandrova ja Nikolai Fomenko, filmi operaator on Soome äss-režissöör Simo Salminen.

Filmi stsenaariumi on kirjutanud Tigran Agavelyan, kes õppis koos Andres Puustusmaaga Moskva Filmiinstituudis. Kriminaalseid nõuandeid, et kõik ikka ehtne näiks, jagab filmitiimile ekspolitseinik Andres Anvelt.

Film jõuab kinodesse 2011. aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles