Väga vihane «Troonide mängu» autor tahab «Intervjuud» oma kinos näidata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanik George R.R. Martin
Kirjanik George R.R. Martin Foto: SCANPIX

«Jää ja tule laulu» raamatute autor George R.R. Martin on väga vihane, kui uskuda tema hiljutise blogipostituse juurde lisatud hetketuju staatust.

Martin pakkus, et kui Sony filmi «Intervjuu» kunagi avaldada otsustab, näitab ta seda oma isiklikus kinos, kirjutab People.

«Regal, AMC ja ülejäänud Ühendriikide kinoketid tühistasid plaani näidata Seth Rogeni ja James Franco komöödiat «Intervjuu», sest - jah, tõsiselt, see pole «South Parki» sketš - Põhja-Korea ähvardas neid,» kirjutas Martin. 

«Selline korporatiivse argpükslikkuse tase hämmastab mind. Vedas, et neid tüüpe polnud kohal siis, kui Charlie Chaplin tegi «Suure diktaatori»,» pahandas ta.

Martinit ärritab, et Sony allus häkkerite ähvardustele ja jättis ära filmi esilinastuse. Kirjaniku sõnul on Ameerikas palju sõltumatuid kinosid, kes oleks valmis «Intervjuud» ekraanile tooma.

Üks säärane kino on Martini sõnul Jean Cocteau Cinema: «Tulge Santa Fe'sse, Seth, ja me näitame teie filmi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles