Tantsusaade tuleb võimsam kui kunagi varem

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" finaal 07.12.08
"Tantsud tähtedega" finaal 07.12.08 Foto: Jelena Rudi

Oktoobris algav Kanal 2 hitt «Tantsud tähtedega» kallab teleekraani tantsuteemaliste saadetega üle.


Kõigepealt võime pühapäeviti muidugi nautida kaheksat otsesaadet Kanal 2s. Aga just siis, kui põhisaade lõpeb ja väljalangeja selgub, tuleb telekas lülitada Kanal 11le. Seal näeme veel 15 minuti jooksul seda, mis juhtub pärast lõputiitreid: intervjuud lahkujate ja jääjatega ning muid kaadritaguseid põnevusi. Muide, sel hooajal toodetakse tantsusaadet kõigi uute lametelerite omanike rõõmuks 16:9 ehk siis laiformaadis. Vanade kineskooptelerite omanike tantsupilti ehivad seetõttu mustad ribad ekraani üla- ja allservas.

Laupäeval näeme soojendussaadet, mis võtab kokku eelmisel nädalal toimunu ja näitab publikule, millega tantsustaarid nädala sees tegelesid: trenn, uute tantsude õppimine jms. Kanal 2 on plaanis veel üks erisaade, mis võtab kokku kõik eelnenud hooajad. Kanal 2 programmidirektori Olle Mirme sõnade kohaselt võiks selle saate koodpealkiri olla «Tantsusaade muutis mu elu», sest eks ole selles showst nii mõnigi romaan välja kasvanud.

Tõsised tantsuhuvilised võiksid jälgida Kanal 11, sest seal on eelnenud hooaegadele tagantjärelevalgust heitmas koguni viieosaline sarisaade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles