Galerii: DiModal esitleti Liina Steini uut ja säravat kollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 19.detsembril jõudis taaskord Deja Vu külastajateni üritus DiModa, mis sel korral tutvustas Liina Steini disainitud kollektsiooni, andes kõigile moegurmaanidele aimu, mis sel talvel hitiks osutub. Kohale oli tulnud mitmeid moehuvilisi ka meelelahutusmaailmast ning hommiku edenedes sai pidu vaid hoogu juurde!

19.detsembril, jõulupidustuste eel, leidis DejaVu's aset järjekordne stiili- ja iluüritus DiModa. Tuntud eesti disainer Liina Steintutvustas oma peokleitide kollektsiooni PARTY SEASON 2014/15, mida esitlevate modellide õhtust look-i aitas täiendada võrgutav meik GLOW Make Upilt ja kaunid soengud  seadis Džamili Mirzajeva. Õhtu tippsündmuseks oleva moeshow lavastajaks oli stilist ja telesaatejuht Anatoli Ein.

Liina Stein üllatas oma uue kokteili- ja õhtukleitide kollektsiooniga, mis sobivad suurepäraselt lähenevateks pidustusteks.

Foto: Maksim Toome

PARTY SEASON 2014/2015 tähendab kleite igale maitsele: kuldsed, rohelised, punased, alati elegantsed mustad, ning sitsid ja naiselik lõige, toovad endaga kaasa vaid komplimente! Kui ka Teie soovite olla tähelepanu keskpunktis ja särada pühade ajal, siis leiate kindlasti ka endale sobiva kleidi veebileheküljelt ning Liina Steini stuudios kohapeal aadressil Pärnu mnt 59. 

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu's toimuv stiilürituste sari, kus iga kuu tuuakse moelavale uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt ja välismaistelt moebrändidelt.

Foto: Maksim Toome

Järgmine DiModa jõuab taas kõigini juba jaanuaris, kuid juba sel reedel toimub ekstravagantne ja särav Sparkling Night ja laupäeval muutub elu õige magusaks Sweet Life «Holiday Special'i» peol!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles