Eestimaa uhkustele pühendavad laulu Mägi, Taukar, Õigemeel ja teised armastatud muusikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa uhkus
Eestimaa uhkus Foto: TV3

Juba sel pühapäeval austab terve Eestimaa oma kangelasi TV3 ning EMT ja Elioni koostöös vaatajateni jõudval tänugalal «Eestimaa uhkus». Tublidele inimestele pühendavad laulud mitmed armastatud muusikud, teiste seas ka Tõnis Mägi, Karl-Erik Taukar ja Birgit Õigemeel. 

Tänavusel «Eestimaa uhkuse» galal tunnustatakse taas inimesi, kes on korda saatnud enamat, kui neil oodatagi oskaks. Rahva poolt austamiseks esitatud kangelastele ulatavad Ivo Lille loodud tänuauhinna üle tuntud inimesed ning neile esinevad armastatud muusikud, pühendades laulud tublidele eestimaalastele. 

Tänavu astuvad lavale Karl-Erik Taukar ja GAG ansambel, Tõnis Mägi ja Kärt Johanson, ETV Lastekoor, Birgit Õigemeel ning Kaire Vilgats, Dagmar Oja ja Kaspar Kiisk lauluga muusikalist Billy Elliot.

Tänavusteks Eestimaa uhkusteks on Kääpa Põhikooli hing ja hea haldjas Sirje Kartsepp, raskustes suurpere abistaja Laura Teder, imeline Pärnumaa pereõde Aita Sander, erivajadustega laste koolide asutaja Ave Kalmus, suurperede abistaja Kai Tomingas, kasupere vanemad Malle ja Ants Arnek, uppumisohus noormehe päästnud Laura Vool, Palamuse elupäästjad Ingel-Liis Haljas ja Kristiina Kõiv, ihtüoosihaige Kaido abistamiseks sotsiaalmeedias kampaania algatanud Gerly Kedelauk ning heategevusliku motokrossi korraldajad Tanel Leok ja sõbrad. 

Kümnendat korda toimuvat «Eestimaa uhkuse» galaõhtut juhivad Annely Adermann ja Märt Treier.

Foto: TV3
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles