Christina Aguilera bravuuritses Disneylandis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Christina Aguilera arrives at the 41st American Music Awards in Los Angeles, California November 24, 2013.   REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT) (AMA-ARRIVALS)
Singer Christina Aguilera arrives at the 41st American Music Awards in Los Angeles, California November 24, 2013. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (AMA-ARRIVALS) Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Christina Aguilera tähistas 18. detsembril Disneylandis oma 34. sünnipäeva ning internetis on levima hakanud halvad kuulujutud pidustustest.

Nimelt oli staar soovinud sünnipäeva puhul teha pilti koos Miki Hiirega. Kuna kostüümi kandnud töötaja oli just pausile minemas, kästi lauljataril foto tegemisega oodata.

Internetilehe TMZ andmetel oli Aguilera nimetanud laste lemmikut s***peaks ning isegi küsinud staarile kohaselt: «Kas te ei tea, kes ma olen?»

Solvangutega ühinesid ka Aguileraga koos olnud saatjaskond, mille peale Miki külastajate eest ohutusse kohta juhatati. Laulja esindaja pole juhtumit kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles