Cosmic Gate esineb uue üritustesarja Dream5 avapeol!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cosmic Gate esineb uue üritustesarja Dream5 avapeol!
Cosmic Gate esineb uue üritustesarja Dream5 avapeol! Foto: Dream Solutions OÜ

Maailma DJ-de arvestuses ülikõrget 19. kohta hoidev DJ-de duo COSMIC GATE (www.cosmic-gate.de) esineb uue sündmustesarja DREAM5 avapeol 18. septembril Club Hollywoodis.

18. septembril 2010 pannakse Club Hollywood´is alus uuele sündmustesarjale DREAM5, mis toob Eesti publiku ette maailmatasemel trance-muusika. Avapeol esitavad maailma trance-muusika eliiti kuuluvad artistid parimaid töötlusi ning teoseid trance´i vallast. 18. septembri peaesinejaks on COSMIC GATE (www.cosmic-gate.de) Saksamaalt, kes on Eestis täiskoosseisus. Tegemist on duoga, kes tõusid DJ Mag top 100-s ühe aastaga 43. kohalt 19ndale ning pälvisid tänu sellele aasta suurima tõusja tunnustuse. COSMIC GATE (www.cosmic-gate.de) duosse kuuluvad kaks andekat artisti - Nic Chagall ja Bossi,  kes on tegutsenud ülimalt edukalt üle maailma juba 1998. aastast alates ning on üks enimnõutud DJ-de duosid maailmas. Koos antakse COSMIC GATE nime all aastas üle saja show üle terve maailma. 2009. aastal märkis  juba kolm aastat maailma parimaks DJ-ks nimetatud Armin Van Buuren, et COSMIC GATE on trance-muusika esinumber ning nende album oli üks enamoodatutest antud aastal.

COSMIC GATE´i juhatab sisse DJde duo DUDERSTADT (www.duderstadt.dj), kes on rahvusvaheliselt teist kohta hoidva DJ-de rühmituse Above and Beyondi ametlikud soojendajad. Vennad Duderstadt´id on kindlasti Eesti kuulajale paremini tuntavad endise nime FRAGMA järgi, mille alt anti välja superhitt Toca's Miracle. Spetsiaalselt DREAM5 sündmuseks ehitatakse ümber Club Hollywood´i valguspark ning klubisse paigaldatakse eriline 360o DJ-pult.

Teiste seas astub üles Eesti publikule juba tuntud ning ülimalt positiivseid elamusi andnud DJ NENES (PLATINUM | HOLLAND). Eesti DJ-dest on esindatud Erkki Sarapuu (Power Hit Radio), DNS Project & Beat Service (Armada Music) ja Lang & Yep (Armada Music).

Lisainfot saab sündmuse kodulehelt www.dream5.ee                                       

Pilet eelmüügist 23. augustist 17. septembrini hinnaga 199.- ja VIP pilet 350.- (Ticketpro),
kohapeal 250.-, klubiliikmele 225.-

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles