Isa ravi jaoks raha palunud Ott-Sander Palm sai annetusi rohkem kui vaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diiva Anne Veski mattus oma plaadiesitlusel roosisülemite alla. 
Õnnitlejate seas olid ka Ott Sander Palm ja Getter Jaani
Diiva Anne Veski mattus oma plaadiesitlusel roosisülemite alla. Õnnitlejate seas olid ka Ott Sander Palm ja Getter Jaani Foto: Viktor Burkivski

Enne jõule, 21.detsembri õhtul postitas Getter Jaani tantsijast kallim Ott-sander Palm sotsiaalmeediasse härdaks tegeva kirja, kus palus lahkete inimeste rahalist toetust pankreasevähki põdeva isa jaoks. Paar päeva hiljem teatas mees, et annetusi laekus rohkem kui vaja.

«Me ei osanud keegi oodata, et nii palju on häid inimesi. Ainult loetud päevadega suutsime kokku saada raviks kuluva summa ja isegi palju rohkem. Saame rahulikult minna vastu uuele ravikuurile. Kuna peale minu isa on veel abivajajaid, siis nagu lubatud, annetame me kõik ülejäänud raha, 2300 eurot, Vähiravifond «Kingitud Elu»-le,» teatas Ott-Sander palm 24.detsembri õhtul.

«Kõik annetajad, sugulased, tuttavad, sõbrad ja muidugi inimesed, keda me isegi ei tundnud - suur suur aitäh teile! Rahuliku Jõuluaega!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles