Kus võtta vastu uus aasta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetus Sauel
Aastavahetus Sauel Foto: Mikk Hein

Aastavahetus on ukse taga ja paljud inimesed pole veel homseks plaane teinud. Elu24 kogus kokku üritused Tallinnast, Tartust ja Pärnust ning koostas nimekirja kohtadest, mida võiksite külastada, kui kodus televiisori vaatamine ära väsitab.

TALLINN:

Tasuta pidu Vabaduse platsil

Tallinna linna tasuta uusaastapeol esineb legendaarne Briti poistebänd East 17, lisaks astub lavale ka kodumaine Shanon.

Geipidu uues klubis W

Tallinnas Vabaduse väljakul avab 1. jaanuaril uksed uus gaysõbralik ööklubi W, mille avapidu teeb saluudi sallivusele ning kutsub hommikutundideni pidutsema.

«W on mõeldud inimestele – ükskõik, kas siis geidele või heterotele, kes naudivad tavapärasest veidi vabameelsemat õhkkonda ning originaalprogrammi erinevate kodu- ja välismaiste artistide näol,» rääkis klubi üks omanikkudest, Aivar Roop. Nii ei puudu programmist topless go-go tantsijad, showbaarmenid ning drag-queenid. «Endast lugu pidavale ööklubile omaselt valvab külaliste üle ka sõnakas perenaine, kelleks on klubist Angel armsaks saanud Aili,» lisas Roop.

Avapeo teemaks on «Läbi lillede uude aastasse» ning sel puhul on kogu klubi ehitud pidurüüsse – nii ruum kui külalised külvatakse üle lilledega, et siis hommikuni legendaarse DJ Julma valitud muusika saatel tantsu keerutada. Lisaks astub peaesinejana üles näitleja ja laulja Lauri Liiv.

Aastavahetus ööklubis Privé - rahasadu

Klubi legendaarseks saanud uus aasta pidu võtab kuumad pöörded nii tantsuplatsil, baarilettidel, laval kui ka dj puldis! Ollakse ilusad, pritsitakse shampanjat, jagatakse õnne ja kell 3 öösel paugutab võimas rahakahur «Lucky Cash Cannon» rahva sekka 2000 eurot sularaha. DJ puldis Widenski ja Shromik, live- etteaste teeb noor lauljatar Margaret.

VIP laud suupistetega maksab 150-350 eurot, klubi pilet ukselt 20, flaieriga 15 ja Facebookis registreerimisega 10 eurot. Sissepääs alates 20 eluaastast.

ULME sünnipäev ja aastavahetus

Klubi ULME sünnipäev haakub rahvusliku paugu- ja joomapeo aastavahetusega ning see ei ole üldse halb. Pitsid on topelt, muusika nii kõvasti, et peab kuskilt kinni hoidma ning selts- ja õhkkond kompromissitu. Plaate keerutavad M.E.N.T., RENCARENCA, PHOTOINDUSTRIES jpt. Uksed tehakse lahti südaööl ning pilet maksab 5 eurot.

Aastavahetus Sinilinnus

Sinilind võtab aastavahetust vastu kahes saalis. Väikses saalis JAZZITUP, kus plaate keerutavad Drummie, Erkin Antov ning Anton Andres. Suure saalis mängivad muusikat KALAMARI UNIOONI esindavad Rain Tolk, Madis Aesma, Talis Paide jpt. Pilet enne kella 01:00 5 ning pärast 8 eurot.

Hea uus aasta! @ EKKM

Suurejooneline aastavahetuse pidu Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseumi ruumides, kus meeleoluka muusika saatel saab tantsida iga bassimuusika sõber. Pidu läbi kahe aasta, läbi kahe saali! Mustas saalis astuvad üles Planeet, To-Sha, Insect jpt. Baaris mängivad plaate Bets With Benefits, Curlykills, Wasar ning teisedki DJ-d. Pilet enne südaööd 5 eurot, hiljem flaieriga 7 ning ilma flaierita 10 eurot.

Lady Gaga Goes To Hollywood

Kontsade klõbinal ja massiivse peaehte lehvides, ümbritsetuna turvameeste parvest ning kirevate tantsijate suminast tuiskab 31. detsembri pärastlõunal Tallinna lennujaama väravatest läbi Lady Gaga. Ta ei hooli turvakontrollist ega vaata hetkekski tagasi, sest 2015. aasta esimestel tundidel on tal anda elamustest pakatav show! klubis Hollywood lavastavad pilkupüüdva ja meelelahutusliku show Teele Viira & Twisted Dance Co. Plaate mängivad DJ-d Bad J ja Quest. Liikmetele on pilet 10 ja tavakülalisele 12 eurot.

TARTU:

PÄÄSTAME EURO AASTAVAHETUS! Club Tallinnas

Uue aasta vastuvõtmine Tartu ühes popimas klubis tuleb vägevam kui eales varem. Kokku saavad linna kõige legendaarsem kolmapäevane möll, maagiline uusaastaöö ja loomulikult parimad pidutsejad! Plaate mängivad DJ-d Ander Iva, Karl Kukke, Heiko Harkmann ja Foxer. Pilet Facebooki listile kuni kella üheni 3 ning muidu 5 eurot. VIP pilet 7 eurot.

POWER NYE BASH - 2015 tuleb koos Power Hit Radioga

eesti parim tantsumuusika raadio pidutseb ja lennutab šampanjakorke aastavahetusel Tartus, klubis Illusion. Säravat uut aastat ja Lõuna-Eesti pidutsejaid saabuvad Illusioni ülemaja peol tervitama Poweri staar-saatejuhid Andres Puusepp, Kolzar, Erkki Sarapuu jpt. Teises saalis valivad muusikat Kalev K ja Marek Peterson. Pilet kuni südaööni 5 ning muidu 8 eurot.

ÕNNEVAIBLA: Aastavahetus Arhiivis ja Tartu Kirjanduse Majas

Aastavahetusel ühendavad Arhiivis ja Tartu Kirjanduse majas jõud kaks muusikaüritust - Vaibla ja Õnne 14/15. Arhiivis mängivad plaate Kampsun, Thing, Majoor Liiv jpt. Kirjanduse Maja saalis mängivad plaate Ants Siim, Villu Päärt ja külalised. Pilet 5 eurot.

PÄRNU:

Sky Plus @ New Years Eve Club klubis Sugar

Raadio Sky Plus pidutseb koos Pärnu peorahvaga aastavahetusel ööklubis Sugar. Säravat peoööd juhatavad «Check-IN» saatejuhid DJ Sven Arusoo & DJ Andi Raig. Ette mängimisele tuleb eriline 90ndate retroset ning lennukat meeleolu lisavad TTÜ tulised tantsupiigad! Pilet 10 ning klubikaardiga 5 eurot.

Aastavahetuse Kingisadu klubis Vaarikas

Lae alt sajab õhupallides hulgaliselt kingitusi õhtu toetajatelt. Plaate mängivad DJ-d Kristjan K, Ivo Uslov ning Jürgen Allik. Pilet 8 eurot.

Püha-Fookus-Müristab öölokaalis Fookus

Lokaal Fookus kutsub avasüli kõiki külla. Teadjamad mäletavad, mis toimus täpselt aasta tagasi ja oskavad sellest lugu pidada. Tulevad ise ning kutsuvad head sõbrad kaasa. Plaate mängivad Pühamüristuse DJ'd tammest, jimi, uibs ja reverend veiko. Trummidel keerab vinti üle Rainer Meinart. Sissepääs on tasuta.

PÄDASTE MÕIS

Glamuurne aastavahetus ilmakuulsa jazzlauljatariga

Euroopa luksuslikumate puhkekohtade hulka valitud Pädaste mõis kutsub veetma aastavahetust täis küllust, intiimset elegantsi ja ootusi. Õhtu täht on Ameerika jazz-lauljatar Hailey Tuck, Pariisi alternatiivsete muusikaringkondade lemmik tänu oma autentsele esitusviisile, mida on inspireerinud lapsepõlve kangelased Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Judy Garlandi ja teiste toonaste kinotähtede tegemised. «Sünnikoht Texas, elukoht Pariis. Üles kasvanud 1920ndate jazzi, vintage kleitide ning must-valgete filmide vaimus,» nii on ta end iseloomustanud.

Peakokk Yves Le Lay on koostanud vaimustava 5-käigulise õhtusse sobiva menüü. Rõivastusstiil on pidulik (black tie).  Õhtusöögi ja kontserdi hinnaks on 260 eurot/inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles