Telemees Heiki Valner mõisteti süüdi elukaaslase peksmises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Valner
Heiki Valner Foto: Peeter Langovits

Harju maakohus mõistis täna kuulsa telenäo ja loomakaitsja Heiki Valneri süüdi perevägivallas ehk elukaaslase peksmises ja karistas teda tingimisi vangistusega.

Kohus tunnistas Valneri süüdi oma elukaaslase kehalises väärkohtlemises kolmel korral ja karistas teda tingimisi ühe aasta ja viie kuu pikkuse vangistusega ning määras talle 18 kuu pikkuse katseaja, vahendab ERR.

Kohus kohustas Valnerit katseajal elama oma alalises elukohas ningesitama kriinaalhooldajale andmeid oma kohustuste täitmise ja elatusvahendite kohta, samuti taotlema Eestist kauemaks kui 15 päeva lahkumisel luba kriminaalhooldusametnikult.

Oma elu-, töö- või õppimiskoha vahetamise peab Valner kooskõlastama kriminaalhooldajaga ning ta ei tohi tarvitada alkoholi ja narkootikume.

Märtsis kirjutas ajakiri Naised, et telemees Heiki Valner lahkus TV3 ridadest ning töösuhte lõpetamise taga olevat kuuldavasti katkenud suhe teletoimetaja Tiina-Laura Kimmeliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles