Miley Cyrus: minu poiss-sõber on parim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus ja Patrick Schwarzenegger
Miley Cyrus ja Patrick Schwarzenegger Foto: SCANPIX

Lauljatar säutsus eile Twitteris, et on tänulik oma poisi ostetud jõulukingi üle. Tähtis on aga see, et esimest korda kasutab Miley ametlikult oma uue silmarõõmu kohta seda sõna.

Cyrus on järjest lähedamaks muutunud Patrick Schwarzneggeriga, kes on teatavasti Arnoldi poeg. Paarike on nädalat veetnud poisi isaga perekondlikul suusareisil ning väidetavalt on endine California kuberner lauljatari vastu võtnud avasüli. Patricku emale ei pidanud noorte suhe meeldima.

Lisaks on levimas kuulujutud, et Cyrus pidavat pidevalt sõnumeid saatma oma endisele kallimale, Liam Hemsworthile.

Kas on oodata uut suhtedraamat?

Cyrus on järjest lähedamaks muutunud Patrick Schwarzneggeriga, kes on teatavasti Arnoldi poeg. Paarike on nädalat veetnud poisi isaga perekondlikul suusareisil ning väidetavalt on endine California kuberner lauljatari vastu võtnud avasüli. Patricku emale ei pidanud noorte suhe meeldima. Lisaks on levimas kuulujutud, et Cyrus pidavat pidevalt sõnumeid saatma oma endisele kallimale, Liam Hemsworthile. Kas on oodata uut suhtedraamat?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles