Videod: «Edekabel» võttis ette «Foorumi», «Padjaklubi» ja «Laula mu laulu»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edekabel
Edekabel Foto: ERR

Aastavahetuse kroonijuveel «Edekabel» heitis humoorika pilgu lõppeva aasta menukamatele  telesaadetele. Külla tulid Miša, Grete, Kristina, Juhan, Keit, Maire, Mart, Marii, Teet, Kristjan, Anton, Priit, Arvo ja paljud teised. Kõikides rollides oli Henrik Normann.

Esimesena tögas Normann saadet «Foorum», kus olid külalisteks Priit Toobal, Anton Hansen Tammsaare, Keit Pentus-Rosimannus ja Juhan Parts.

Foto: ERR

Saate teemaks oli «Kas tahate vähema töö eest rohkem raha saada?». Saatejuht uuris ka: «Priit Toobal, miks te vangis ei ole? Keit Pentus-Rosimannus, miks te vangis ei ole? Tammsaare, miks te elus olete?»

Foto: ERR

«Padjaklubi» neiud kiskusid selle üle, kes Mart Müürisepale lähemale pääses ja otse loomulikult teatasid nad, et kandideerivad valimistel.

Foto: ERR

«Radar» alustas oma tõsist saadet Toobali Priidu telefoni uurides. 

Foto: ERR

Toobal tutvustas, milliseid põnevaid äppe ta kasutab.

Foto: ERR

Puutumata ei jäänud ka armastatud ja jumaldatud teletähtede paar Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Nende külaline oli lummava muusika autor Arvo Pärt, kellega seekord igavat noodijuttu ei veeretatud. Saime teada, et Pärt sõidab bussiga. 

Foto: ERR

Maire Aunaste tunnistas, et tal pole õrna aimugi, millest tema uues shows «Tõuse ja plära» juttu tuleb.

Foto: ERR

«Peitusemeistrid» peitis ära armukese, issi ja poisi.

Foto: ERR

Hittsaates «Laula mu laulu» osalesid Üllar Jörberg, Jüri Homenja, Jaan Tätte ja Niki ning seekord esitati Jörbergi unustamatuid hitte.

Hea lugeja, kuidas meeldis tänavune «Edekabel» sulle?

Vaata ETV videoklippe allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles