Prints Andrew eitab alaealise tüdruku ärakasutamist kategooriliselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Andrew
Prints Andrew Foto: SCANPIX

Prints Andrew eitab süüdistusi, et tal oli ebasobiv seksuaalne kokkupuude teismelise tüdrukuga.

Yorki hertsogi nime mainitakse USAs Floridas sisse antud kohtupaberites, milles 30-aastane naine väidab, et investeerimispankur Jeffrey Epstain pidas teda seksiorjana ja «laenas» teda mitmetele jõukatele meestele, sealhulgas Andrew'le.

Naine väidab, et Andrew kasutas teda seksuaalselt ära 17-aastasena. Lisaks väidetakse, et hertsog osales alaealiste tüdrukutega seksipidudel ja püüdis Epsteinile soodsamat kohtulahendit saada.

Buckinghami palee esindaja ütles: «See on seotud pikaaegse ja käimasoleva tsiviilhagiga USAs, millega Yorki hertsog seotud ei ole. Seetõttu ei soovi me detaile kommenteerida. Sellegipoolest, kahtluste vältimiseks - mistahes viide alaealiste ebasobivale kohtlemisele on kategooriliselt vale.»

Prints Andrew on kuninganna Elizabeth II ja prints Philipi kolmas laps. Ta oli aastatel 1986 kuni 1996 abielus Sarah Fergusoniga, kellega tal on kaks last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles