Müüki tulid «Jääaeg Live!» esietenduse lisapiletid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jääaeg Live!»
«Jääaeg Live!» Foto: promo

Juba järgmisel nädalal, 16. - 18. jaanuarini esietendub Tallinnas läbi aegade menukaimal joonisfilmisarjal põhinev kogupere jääetendus «Jääaeg Live! – Mammuti seiklus».

Täna jõudsid Ticketpros vabamüüki lisapiletid esietenduse, mis leiab aset reede, 16. jaanuari õhtul. Tegemist on Saku Suurhalli klubitooli omanike poolt väljaostmata piletitega pehmetele istekohtadele. Samuti vabanesid täna artisti broneeringud ka kõigile teistele etendustele.

Piiratud koguses pehmed ja mugavad klubitooli istekohad asuvad Saku Suurhalli 2. tasandil. Vaatemänguline ja meelelahutuslik etendus «Jääaeg Live!» on mõeldud just suurtele areenidele - keset saali asuval liuväljal toimuv hoiab vaatajate meeli oma lummuses algusest kuni lõpuminutiteni ning läheb hinge kogu perele. Ühte etendust mahub vaatama vaid 3900 inimest, sest jää katab kogu Saku Suurhalli põranda, mis omakorda tagab suurepärase vaate ning võimaldab nautida maailmakuulsat jääetendust kõikidelt istekohtadelt.

Foto: promo

Võimsalt jääaegne ja tõeliselt mammuti-mõõtu jääetendus «Jääaeg – Live!» viib pealtvaatajad uhiuute ja pööraste seikluste keerisesse, kus paljude lemmiktegelased Scrat, Manny, Diego, Sid, Ellie, Virsik, Buck, Eddie ja Mürts koos mitmete uute tegelaskujudega asuvad avastamislusti täis teekonnale. Täiesti uue süžeega jääshow raames saab eesti publik näha armastatud «Jääaja» joonisfilmist tuntud tegelasi uisutamas, tantsimas, laulmas, kung fu võitluskunsti näitamas ning akrobaatikatrikke sooritamas. Jääšõu lavakujundus koos jalustrabavate tehniliste erilahenduste, pürotehniliste efektide ja videoinstallatsioonidega manab silme ette «Jääaja» filmidest tuttava maailma, kus on esindatud maa, jää ja õhk - Saku Suurhalli tekivad kaljud, koopad, jäämäed, luhad ning muinasjutulised salud. Südantliigutav ja lustakas jääetendus toob publikuni armastatud  tegelased täiesti uudsel ja vaimustaval viisil – «Jääaja» lemmikud on vingemad kui kunagi varem!

Foto: promo

Etenduste ajakava:

16. jaanuar kell 19:00 (uksed avatakse 18:00) (eesti keeles)

17. jaanuar kell 11:00 (uksed avatakse 10:00) (vene keeles)

kell 15:00 (uksed avatakse 14:00) (eesti keeles)

18. jaanuar kell 11:00 (uksed avatakse 10:00) (eesti keeles)

kell 15:00 (uksed avatakse 14:00) (eesti keeles)

«Jääaeg Live!» jääetendus kestab kokku kaks tundi, kuhu mahub vahele 20-minutiline vaheaeg. Piletid jääetendustele hinnaga alates 29 eurost on müügil Ticketpros, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Omniva kontorites üle Eesti. Lastele vanuses 4 kuni 15 eluaastat kehtivad soodushinnad. Laps kuni 3. eluaastani saab istuda vanema süles tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles