Loosi lähevad VIP-piletid Tantsuparadiisile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuparadiis
Tantsuparadiis Foto: promo

Reedel, 9. jaanuaril toimub Remy Martini ja SMI.ee esitlusel Club Hollywoodis linna populaarseim ürituste sari Tantsuparadiis (Танцевальный Pай) Vene Uusaasta karneval-maskeraad!

Kell lööb keskööd ja sellel imepärasel ööl satute keset kostüümipidu , kus iga külaline saab aastavahetusepeo osalejaks. Teid ootab ees karneval-maskeraad, põnev ja suurejooneline vaatemäng. Näärivana ja Lumehelbeke võtavad külalisi uksel vastu kingitustega, Lumekuninganna Peterburi varieteest esitab lemmikuid aastavahetuse hitte, päkapikud «Barinov Show-st» (Peterburi) lõbustavad rahvast põnevate tantsudega, head haldjad erootilisest tantsushowst «Dreamgirls» (Peterburi) sulatavad kõige jäisema südame ja üllatavad ümberkehastumise meisterlikkusega ning õrnad inglikesed loomingulise liidu «Art Masters» (Läti) õhuakrobaatika trupist pöörlevad klubi taevas ulatudes tähtedeni! 

Seksuaalsed Topless go-go lumehelbekesed (Peterburi) haaravad kõiki kaasa magusasse unistuste maailma ja lummavalt moodsad go-go dändid (Peterburi) lisavad õhtule mehelikku maagiat.

Foto: promo

Teid ootab ees laviin jaanuari pehmet lund, tants peokuuse ümber, kuldsed šampuse piisad, kingitused ja maiused, palju fantastilisi kostüüme, värvide mäng, parim muusika ja hulgaliselt lõbu – kõik see ongi kokku tõeline Uusaasta karneval-maskeraad!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Sonic

Valitakse õhtu kõige stiilsema paradiisineiu!

TÄHELEPANU! Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud Grand Sisha vesipiibu-lounge!

Elu24 loosib üritusele välja ka VIP-piletid!

Selleks saada meilile toimetus@elu24.ee, miks peaksid just sina olema see, kes koos kaaslasega tasuta peole peab pääsema

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles