Deep house muusika number üks artistiduo Detroit Swindle tuleb Studiosse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detroit Swindle
Detroit Swindle Foto: promo

Laupäeval, 10. jaanuaril esineb klubis Studio elektroonilise muusika duo Detroit Swindle, kes on vallutanud edetabeli muusikalehe Traxcource Top 100 kahes kategoorias: parim artist 2014 ja parim deep house artist 2014. Detroit Swindle duot toetavad laupäevasel Studio In Action peol kodumaised artistid Raul Saaremets, Firejose, MVP, ja Dr Philgood.

Detroit Swindle moodustavad Amsterdamist pärit Lars Dales ja Maarten Smeets. Nende muusika, mida võib žanriliselt liigitada deep house-iks, on lühikese ajaga saavutanud suure populaarsuse. Alates 2011. aastast on duo välja andnud mitmeid lugusid erinevate plaadifirmade alt nagu Dirt Crew, Freerange ja Tsuba. 2014.a märtsis ilmus neilt debüütalbum «Boxed Out».

Lisaks teistele auhindadele on ka maineka tantsumuusika dj ja raadiosaatejuhi Gilles Petersoni Worldwide Awards 2015 üks selle aasta nominante Detroit Swindle lugu 64 Ways, kus teeb kaasa ka Mayer Hawthorne (tulemused selguvad 17.jaanuaril; Toim).

Foto: promo

Studio on Funktion One helisüsteemiga ööklubi, mis paikneb Tallinna vanalinnas. Studio in Action sariüritus toob klubi ülemisele korrusele elektroonilise muusika tipud, legendid ja hetkel aktuaalsed artistid. Teiste seas on siin esinenud Tom Middleton, Synkro, The Timewriter, Roger Martinex, Spirit Catcher, Robert Babicz, Benji B, Funk D´ Void, Kaspar Kondrat, Gabriel Ananda, Dusky, Daniel Stefanik ja Josh Wink.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles