Selle aasta Kuldgloobuste gala fenomen oli #Cumberbomb

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meryl Streep, Margaret Cho ja Benedict Cumberbatch
Meryl Streep, Margaret Cho ja Benedict Cumberbatch Foto: SCANPIX

USAs Californias Beverly Hillsis jagati Kuldgloobuse filmiauhindu ning galalt ei puudunud ka naljakad momendid.

Sellel aastal tegi galal ilma Briti näitleja, Sherlock Holmesi kehastajana tuntud Benedict Cumberbatch, kes sai kontvõõrana fotole, edastab stuff.co.nz.

Cumberbatchi pilti edastati Twitteris hastag Cumberbomb.

Benedict Cumberbatch jäi pildile, millel on näha koos poseerimas Meryl Streepi ja Margaret Chod, kes kehastas samas Põhja-Korea ajakirjanikku. Cumberbatchi on näha naiste seljataga käed laiali.

Streep ja Cho olid osa kõmulise komöödiafilmi «The Interview» ja Sony Pictures häkkimise teemalisest naljast.

Cumberbatchi triki jäädvustas oma nutitelefoniga Michael Keaton.

Benedict Cumberbatch esitles Kuldgloobuse auhindu koos Jennifer Anistoniga, andes üle kõrvalosatäitja auhinna näitlejale Jonathan Kimble Simmonsile rolli eest draamafilmis «Whiplash».

Cumberbatch on ka varasemalt niiöelda pildile hüpanud. Möödunud aastal tegi ta seda Oscarite jagamisel jäädes fotole koos ansambliga U2.

Cumberbath oli Kuldgloobuse nominent parima näitleja kategoorias rolli eest filmis «The Imitation Game», milles ta mängib kuulsat Teise maailmasõja aegset koodimurdjat Alan Turingit.

Parima filminäitleja Kuldgloobuse sai Eddie Redmayne rolli eest filmis «The Theory of Everything». Ta kehastab selles linteoses kuulsat füüsikut Stephen Hawkingit.

Galal tunti huvi ka Cumberbatchi eraelu vastu, kuna meedia teatas, et staari kihlatu Spohie Hunter ootab last.

Twitteris juba oli näha sõnumeid#Cumberbaby teemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles