Vaata pilte! Epp Petrone müüb Viljandis asuvat hubast kodukest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Petrone on vedanud «Minu...»-sarja algusest peale.
Epp Petrone on vedanud «Minu...»-sarja algusest peale. Foto: Erik Prozes

Populaarse raamatusarja «Minu...» looja ja kirjastuse Petrone Print omanik, kirjanik Epp Petrone teatas selle aasta alguses, et panid perega oma Viljandi hubase korteri müüki tagasi.

«Panime «uuel aastal uue hooga» raames ka Viljandi korteri müüki tagasi,» teatas kirjanik Epp Petrone 4. jaanuaril Facebooki vahendusel ning jagas ka hubase elamise linki.

Viljandi vanalinnas asuv viietoaline hubane koduke on City24 kuulutuse sõnul väga heas korras, renoveeritud ja aianurgaga majaosa. 111 ruutmeetrine elamu on müügis 89 000 euroga.

Korteri renoveerimisel on kasutatud loodussõbralikke ehitusmaterjale. Ilusad laiad põrandalauad on õlitatud. Seinad on viimistletud kas kohupiimavärvi, munaõlitempera või savikrohviga. Korterit on võimalik kütta ahjudega ning lisaks on olemas ka lokaalne pelletkamina põhine keskküte.

Korteris on viis tuba, millest kolm magamistuba. Vannituba ja WC on eraldi. Vannitoas on puitvann.

Lisaks on maja hoovis on mõnus päikseline istumiskoht. Maja on turvaline ja seal elavad kuulutuse sõnul sõbralikud korralikud naabrid.

Vaata pilte hubasest kodust SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles