Vaata! Räppar Ingmar Gailit andis välja esimese videosingli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingmar Gailit
Ingmar Gailit Foto: Pressifoto

Ingmar Gailit on värkse nimi, kuid Eesti hip-hopi maastik pole talle võõras. Eelnevalt kollektiivis Tarbijakaitse tegutsenud räppar on välja andnud oma esimese soolo videosingli.

Ingmar Gailit on siin, et Pärnu hip-hop jälle kaardile tuua. Räppar tuleb oma esimese video kaudu jõuliselt Eesti muusikamaastikule selleks, et luua oma tee mitte kedagi jäljendades.

Foto: Pressifoto

Gailiti esimene muusikavideo «Underdog» (kaasautor Marten Palu) räägib sellest, et õilsa eesmärgi poole püüeldes ei pruugi kogu tee nii õilis olla. «Kes suudab raha nimel kaotada moraalid? Mitu käiku mõtleb unistaja ette? Kui elu oleks malelaud, kas mängida pigem Jumala või Saatana vastu?» kommenteerib Gailit oma uue loo sisu.

Album nimega «Momentum», kust singel pärineb, on valmimisjärgus ning jõuab Gailiti muusika austajateni sellel aastal. Seniks nautige videot loole «Underdog». Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles