Elu24 video! Karl-Erik Taukar: noortele tüdrukutele on basskitarri mäng arusaamatu pumpsutamine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA 2015 gala teise päeva peaproovid. Karl-Erik Taukar
EMA 2015 gala teise päeva peaproovid. Karl-Erik Taukar Foto: Martin Ilustrumm

Täna, 15. jaanuaril toimub Nordea Kontserdimajas Eesti Muusikaauhindade gala. Päev läbi tehakse proove, et õhtused etteasted veatult ette kanda. Elu24 puhus juttu otse proovist tulnud Karl-Erik Taukariga.

Taukar kandideerib täna viies kategoorias, kuid on rahul kui ühegi auhinna koju viib.

Hittloo tegemiseks on laulja sõnul vaja luua laulule oma nägu ning järgida juba varem paika pandud mängureegleid. Tema arvates on see omamoodi pusle kokkupanek.

Taukari arvates on Eesti popmuusika maastik hetkel peamiselt solistikeskne. Sellepärast ei kohtagi väga tihti just popi laulvaid ja samal ajal ka pilli mängivaid artiste. Noorte eeskujudeks on samuti peamiselt solistid. Tema arvates ei huvita noori tüdrukuid basskitarri mängimine ammugi - nende jaoks on see laulja jaoks arusaamatu pumpsutamine.

«Eesti otsib superstaari» saatejuhina on Taukar juba selle aasta esimesi kandidaate kuulnud. Tema arvates on eelvoorude ajal võitja üle spekuleerida võimatu, sest mõni võistleja tõstab pea alles hilisemates voorudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles