Galerii: kütkestavalt karmid Madonnad sensuaalsel Erotic Cinema'l

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 9.01 vallutas Klubi Teatri taaskord seksuaalne ja vallatu Erotic Cinema üritus. Seekordse Erotic Cinema peo teemaks oli  Madonna ning seda kõige sõltumatult kütkestavamas mõttes.

Reedesel peol sai klubis Teater näha show'd, mille taolist varem pole olnud. Tõeliselt sensuaalse ja kütkestavalt karminäolise show'ga astusid üles klubi Teater tantsijad, kelle tantsusammud võtsid suu ahhetama nii mõnelgi saalis viibival härrasmehel ning naistele süstis klubi Teater Madonnade etteaste sisse tantsuliigutused, mida saab taaskord nautida juba veebruari Erotic Cinema peol.

Foto: Klubi Teater

Itaalia ja kanada-prantsuse geenidega Madonna on olnud juba 25 aastat tõeline naisikoon ning seda enda erinevate karmide, ent ülemeelikute ja sensuaalsete vormidega. Tema lugematute singlite seast leitavad laulud, "Like a Virgin"("Nagu Süütuke"), "Erotica" ("Erootika") ja "Give it 2 me" ("Anna seda mulle") on vaid mõned fraasid, mis tõlgendavad Madonna siivutut ja karmi iseloomu, mida sai näha ja tunda Erotic Cinema "Madonna" peol.

Peol, kus iga kuu pakutakse erutavaid elamusi nagu vanades klassikalistes erootikafilmides, pakkusid silmailu ka  Viru Valge kaunitarid, kes jagasid pidulistele nii keelemärjukest, kui ka üllatusi. Parimad erootilised hitid jõudsid kuulajateni DJ Slami valikul, kes hoidis enda parima muusikavalikuga tantsuplatsi täis kuni peo lõpuni välja.

Foto: Klubi Teater

Erotic Cinema, koos järgmise üllatava teemaga, jõuab kõigini juba veebruaris, seniks saad võimsa show ja möödunud peoga tutvuda siin:

Foto: Klubi Teater

Juba sel reedel saab klubis Teater pidutseda meeleolukal Baile-Bon peol ning laupäeval vallutavad klubi saalid tabudest tulvil Corpse Brides'id, kui leiab aset Freakshow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles