Karl-Erik Taukar: meil on Renéga nagu pikk abielu, kus kirg on kadunud, aga üksteise mõistmine on läinud lakke

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul Nordea Kontserdimajas toimunud Eesti Muusikaauhinnad 2015 auhinnatseremoonial võidutses Curly Strings neljas kategoorias. Karl-Erik Taukar, Maria Minerva ja Trad.Attack! võitsid kaks auhinda.

Elu24 uuris võidumeestelt Karl-Erik Taukarilt ja tema bändikaaslaselt, klahvpillimängija René Puuralt (Liis Lemsalu boyfriend), kas auhindade saamine EMA galal oli juba ette kindel või tuli kõik siiski üllatusena.

Renè Puura: Väike eelaimus oli, aga võidukõne küll valmis polnud.

Karl-Erik: Ei, kõne küll polnud valmis mõeldud. Mul on varemgi nii juhtunud, et kui kõne on valmis mõeldud, siis kohapeal avastad, et need pole tegelikult üldse need asjad, mida ma öelda tahtsin. Kui ma olen kodus ja mõtlen seda kõne välja, siis ma ju ei tea, mis emotsioonid mind kohapeal saalis olles tabavad.

Niipea, kui lavale astusin, siis ununesid kõik mõtted, mis mul eelnevalt peas olid olnud ja me improviseerisime. Loomulikult ma aimasin, et ma võib-olla ühe karika võin saada  aga mitte rohkem. Aga see, mis karikad ja auhinnad meile täna anti, oli tõepoolest suur üllatus.

René: Meie naljad sünnivad tõesti kohapeal. Ma arvan, et me peaks võib-olla Taukariga oma stand-up`i avama.

Karl-Erik: Meil on nagu pikk abielu, kus ülejäänud kirg on kadunud, aga üksteise mõistmine on läinud lakke.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles