Ellen DeGeneres andis teda homopropagandas süüdistanud pastorile vastulöögi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres Foto: SCANPIX

USA komöödianäitleja ja saatejuht Ellen DeGeneres andis vastulöögi tema jutusaadet kritiseerinud kristlikule pastorile, kelle arvates DeGeneres propageerib homoseksuaalsust.

Larry Tomczak avaldas väljaandes Christian Post artikli pealkirjaga «Are you aware of the avalanche of gay programming assaulting your home?» (Kas oled teadlik, kuidas laviin homoteemalisi saateid sind kui televaatajat mõjutavad?)

Artiklis seisab, et on palju saateid, mis propageerivad seksuaalvähemuste elustiili. Teiste seas oli ära mainitud ka Ellen DeGeneresi jutusaade. Teada on, et DeGeneres on lesbi ning ta on abielus Hollywoodi staari Portia de Rossiga.

«Ellen DeGeneres ülistab oma lesbilisust ja oma «abielu», mõjutades sellega noori vaatajaid,» seisis artiklis.

DeGeneres teatas homokriitikust pastorile, et ta ei propageeri seksuaalvähemuste elustiili ja arusaamu ning tema eraelu ei puutu asjasse.

«Ma ei ole  mingisuguses juhusuhtes, vaid tegelikus abielus. Larry, sai ei tea vist, mida tähendab «lesbi». Ma võin sulle selgitada. Kallis kritiseerija, ma püüan oma saatega muuta inimesi tolerantsemaks, mitte ei sunni neid üksteise vastu võitlema ega kedagi vihkama,» teatas saatejuht.

DeGeneres lisas, et ta ei tegele ajupesuga ning tal ei ole mingit salaplaani kedagi sundida homoks hakkama.

«Oma artiklis tõi pastor mitmeid näiteid seriaalide ja saadete kohta, milles on käsitletud homoteemat. Sellest võib järeldada, et Larryle meeldivad homosaated ning ta on nendega hästi kursis,» selgitas staar.

1997. aastal kapist välja tulnud DeGeneres võttis juhtunu kokku, et igaühel on õigus olla selline nagu ta on ning elada sellist elu nagu soovib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles