Elu24 video! Reno Hekkonens: kerge südamega ma Eestist ei loobuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teiste seas Õllesummeri ning Eesti Muusikaauhinnad gala üks korraldajatest Reno Hekkonens veetis mõnda aega õpingutel New Yorgis ja arendas oma operaatorisilma. Lisaks olevat mehel juba välismaal põnevaid pakkumisi. Kas järjekordne talent lahkub Eestist?

«Käisin New York Film Academys kolm kuud kinorežiid õppimas, seal oli intensiivne programm,» rääkis ürituste korraldaja Reno Hekkonens Elu24le, et varem ei olnud ta ise kaamerat käeski hoidnud.

Renol on plaan minna ka tagasi, aga täpsemat aega ei oska öelda. Järgmiseks sammuks oleks spetsialiseerumine mingi kindla valdkonna alal.

Foto: Viktor Burkivski

«Hollywoodi ukse vahele jalga saada on raske, aga kontakte ja mõtteid on kogunenud, millise ukse vahele jalg saada. Kui asi on tehtud, siis on mul midagi ette näidata,» soovitab Reno end varsti uuesti intervjueerida.

«Kerge südamega ma Eestist ei loobuks ja ma ei ole ka sildade põletaja. Kui selline moment peaks tulema, siis ilmselt valin uue ala. Meelelahutust on juba tehtud ka,» rääkis Reno, et tulevik Eestis on lahtine ning eks sel aastal selgub täpsemalt.

Vaata videost, mis on Reno ideed ja unistused, mida sooviks tulevikus teostada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles