Video: Kanal 2 «Kodutunnet» tunnustati uhke tiitliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Omanike Keskliit tunnustas Kanal 2 «Kodutunnet» tiitliga Koduomaniku Sõber 2014. Kristi Nilov, saate produtsent
Eesti Omanike Keskliit tunnustas Kanal 2 «Kodutunnet» tiitliga Koduomaniku Sõber 2014. Kristi Nilov, saate produtsent Foto: Arno Mikkor

Eesti Omanike Keskliit peab lõppenud aasta suurimaks koduomaniku sõbraks Kanal 2 telesaadet «Kodutunne». Keskliidu juhatuse esimehe Priidu Pärna sõnul annab telesaade paljudele vähe-kindlustatud peredele võimaluse säilitada oma kodu ning muuta see paigaks, kus pereliikmetel on tõeline oma kodu tunne.

JLõpetasime hooaja 106 saatega, mis tähendab, et üle saja perekonna on saanud abi,» ütleb «Kodutunde» produtsent Kristi Nilov. «Tihti on need suured pered, keda oleme aidanud. Loodan, et need inimesed on õnnelikud ja tegelikult on ju see auhind tänu neile tulnud – meie oleme nii öelda vahendajad,» ütleb Nilov.

Foto: Kanal 2

Varasemalt on koduomaniku sõbra tiitli saanud maksumaksjate liidu juht Lasse Lehis, konkurentsiameti juhti Märt Ots - Rae, Jõgeva ja Harku vallad, õiguskantslerid Indrek Teder ja Allar Jõks ning Eesti Õigusjärgsete Omanike Liidu esindajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles