Esimeses «Looduslikus valikus» hiilgas Marko Pomerants

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Looduslik valik
Looduslik valik Foto: TV3

Täna õhtul alustas TV3s uus poliitiline tõsielusari «Looduslik valik», kus kuus valimistel kandideerivat poliitikut - Kristiina Ojuland, Yoko Alender, Martin Helme, Marko Pomerants, Mihhail Korb ja Liina Raud - panevad end proovile ellujäämisretkel. 

Instruktor Erki Vaikre juhendamisel ja innustamisel veedavad poliitikud neli päeva ja kolm ööd looduses, seejuures on varustus piiratud ning igas osas tuleb lahendada üks individuaalne ja üks grupiülesanne.

Esimeses saates valmistati sprotikarbist lamp ja ööbiti autos, mille katusele tehti lõke.

Vaikre jagas avasaates välja esimesed «hääled».

Foto: TV3

Ühe hääle sai Liina Raud. «Põhjus on see, et ta on end väga optimistlikult ja asjalikult üleval pidanud. Ta on ülesanded täitnud nõnda, nagu ta oleks neid asju palju kordi varemgi teinud,» seletas Vaikre.

Foto: TV3

Kaks häält sai Martin Helme. «Martin on väga tublisti asju eest vedanud ja teinud mehemoodi tööd. Ta on saanud erinevate ülesannetega hakkama, näidates üles käelist oskust.»

Foto: TV3

Kolm häält sai Marko Pomerants. «Marko on päeva algusest peale olnud heas mõttes eestvedaja, teiste eest hoolitseja ja juhendaja ning seda täiesti isetult, pretendeerimata juhirollile,» põhjendas Vaikre. Marko sai ka ühe hääle päeval sooritatud individuaalülesande eest.

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles