Elu24 video! Anneliis Kits: Eesti Laulule ei pääsenud, kuid sellega rahul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ansamblil State of Zoe ilmus sel nädalal duubelsingel «Solina / Transition».  Eelmisel aastal ka Eesti Laulu poolfinaali edasi pääsenud kollektiivi solist ja üks eestvedajatest, Anneliis Kits, käis Elu24 stuudios rääkimas oma hiljutistest ja tulevastest tegemistest.

Singel anti välja enamikes tuntud voogesituskeskkondades ning kuigi esimesel õhtul esinesid ka mõned tehnilised viperused, on kõigil kuulajatel laule nautida nii Spotifys, Deezeris, Soundcloudis kui iTunesis. Singel antakse välja ka füüsilisel kujul, kuid sellega läheb veidi aega.

Sel aastal State of Zoe Eesti Laulu poolfinaali edasi ei saanud ja ka selle aasta osalejatel hoiab Anneliis väid põgusalt silma peal. Lemmikutest toob lauljatar välja kollektiivid Wilhelm ning Elephants From Neptune.

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

Anneliisi arvates võiks Eestis olla rohkemgi muusikaauhindu, mis keskenduksid igale žanrile eraldi. Sel aastal jäid Kitse arvates isegi mitmed andekad muusikud suuremate auhindade nominatsioonita. Laulja arvates oleks ka Chalice pidanud auhinna noppima.

Sel aastal on oodata ka State of Zoe täispikka plaati, seega hoidke silmad, kõrvad lahti. Seniks kuulake bändi uut duubelsinglit «Solina / Transition».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles