Uus meelierutav üritustesari Funky VS Fridays kogub tuure

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üritustesari Funky VS Fridays baaris Cafe VS
Üritustesari Funky VS Fridays baaris Cafe VS Foto: Cafe VS

Legendaarne kohtumispaik Cafe VS jätkab uut aastat ka uuendustega programmis – taas sel reedel lõbus ja funki täistuuridele keerav üle-linna pidudesari FUNKY VS FRIDAYS.

«Meie eesmärk on tuua vana hea Cafe VS oma lihtsuses ja võlus nagu ta varem juba 16-aastat on toiminud, kuid vahepeal ka natuke pidama jäänud, meie heade sõprade juurde tagasi ja panna ka midagi särtsakat lisaks uutele klientidele programmi, kes meid külastada plaanivad,» sõnas Cafe VS-i esindaja.

Foto: Cafe VS

Iga reede vallutavad ainult head inimesed seest ja väljast Vabaduse väljaku jalamil asuva mõnusaima kohtumispaiga Cafe VS-i.

Õhtu viib uutele sagedustele ja meeleolu loob DJ SLAM parima RnB, hiphop ja chillout muusikaga. DJ SLAM on ka resident DJ klubidele nagu Klubi Teater ja Club Prive ning tal on oma mõnus nišš, millega tal on oma publik tekkinud.

Silmailu ja unustamatut šhowd näitavad Teile Brilliance kaunid tantsutüdrukud nii AKENDEL kui BAARIS.  Kes teab, ehk ka leti peal kui pidu juba hoos!

Foto: Cafe VS

Lisaks ka ühe uuendusena võimalus lounge alas vesipiipe tellida ning valikus ka ntks. Apelsinipiip, kus pitsi asemel on päris apelsin veel mahedama maitse andmiseks ja tubaka niisutamiseks.

Baaris eriti jahutavad pakkumised Bacardilt, kirevad kokteilid ning ka köök on nüüd avatud kella 2ni, kel nälg näpistama hakkab!

Sissepääs on tasuta.

Lauad palume ette broneerida: +372 627 2627 või info@cafevs.ee

Rohkelt ULAKUSI linna uusimal peol Funky VS Fridays @Cafe VS!

Rohkem infot ürituse kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles