Ithaka Marial ilmus REMIXED album

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ithaka Maria tuliuus CD-plaat A Little Wicked REMIXED
Ithaka Maria tuliuus CD-plaat A Little Wicked REMIXED Foto: Priit Palomets

Sellel nädalal jõudis poelettidele Ithaka Maria tuliuus CD-plaat A Little Wicked REMIXED, millelt leiab populaarse lauljatari eelmisel aastal ilmunud albumi A Little Wicked laulude remiksitud uusversioonid.
 

Albumi tegemise idee ja initsiatiiv tuli produtsent Alar Kotkaselt.

«Kuigi ma taolise plaadi ideest esialgu vaimustuda ei osanud, olen nüüd väga rõõmus, et minu hääl ning meloodiad  inspireerivad hoopis teistsuguse muusika loojaid esitama oma nägemust minu loomingust.»

«Tegemist on lõbusa ning kerge plaadiga, mis peaks kindlasti olema kõikide muusikasõprade playlistis», kommenteeris oma värske albumi iseloomu ja saamislugu Ithaka Maria.


Remiksijate seast leiab produtsente Kanadast, Saksamaalt, Itaaliast, Prantsusmaalt ning loomulikult ka Eestist. Kõige rohem ongi albumile loonud remikse Eestist pärit noor produtsent Tony Awake.

«Tonyga oleme teinud koostööd juba alates aastast 2008, mil ta remiksis Ithaka Maria loo «A Little Wicked» Ameerika plaadifirma Future Shock Records tarbeks.»

«Käesolevale albmile lugusid valides osutusid Tony poolt tehud remiksid lihtsalt niivõrd headeks, et paraku tuli välja jätta nii mõnegi piiritaguse produtsendi poolt pakutu», räägib albumi vastutav produtsent Alar Kotkas.


Ithaka Maria plaat ilmus koostöös Stockmanni kaubamaja noorteosakonnaga ning möödunud laupäeval andis lauljatar Tallinnas Stockmanni kaubamajas ka menuka kontserdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles