Ashton Kutcher on mõrtsuka kohtuistungil tunnistajaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutcher
Ashton Kutcher Foto: Zach Lipp/AdMedia/Sipa Press

Michael Thomas Gargiulot süüdistatake kolme naise julmas mõrvas. Mehe kohtuistung pälvis aga laialdasemat tähelepanu, kuna üks ohvritest, Ashley Ellerin, kes tapeti 2001. aastal, oli tol ajal suhtes Ashton Kutcheriga.

Noort naist, kes elas mõrvarist veidi üle 100 meetri kaugusel, rünnati duši all olles ning pussitati 47 korda. Hiljem oli naise surnukeha jäetud alandavasse ning seksuaalsesse poosi. Tänaseks 37-aastane Gargiulo vahistati 2008. aastal.

Kutcher oli ka mõrvaõhtul oma tüdruksõbra ukse taga käinud, kuid keegi polnud kella andmise peale vastanud. Kuna näitleja ei olnud Elleriniga eelnevalt lepitud kohtumisele ilmunud ning oli selle tõttu neiuga tülis, eeldas Kutcher, et noor naine on ta peale pahane ning läks minema. Veel oli näitleja märganud aknast toa põrandal olevat veiniplekki, mis hiljem osutus Ashley Ellerini vereks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles