Video: James Franco šokeeris «homosuudlusega»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Franco hoiab ahistamissüüdistuste tõttu madalat profiili
James Franco hoiab ahistamissüüdistuste tõttu madalat profiili Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar James Franco tekitas oma uue Instagrami postitusega furoori ja šoki.

Franko 3,2 miljonit jälgijat said näha, kuidas Franco suudleb kaasstaari Zachary Quintot, edastab news.com.au.

Tegemist on esimese pildiga  Franco uuest filmist «I Am Michael», mille esilinastus on sel nädalal Sundance`i filmifestivalil.

Pildi juures on tekst: “#iammichael, directed by the great @tojustinkelly, starring me and the legendary, @zacharyquinto, PREMIERES AT SUNDANCE».

«I Am Michael» põhineb tõestisündinud lool homoaktivistist Michael Glatzest, kellel takistati ta homoseksuaalsuse tõttu saamast preestriks.

Internetti jõudnud kaadrid sellest filmist lubavad oletada, et tegemist on üsna avameelese ja šokeeriva filmiga.

Linateoses mängib peaosalist Michael Glatzet Franco ise.

Quinto mängib Bennettit, kes oli Glatze elukaaslane kümme aastat.

«Mul ei olnud raske seda rolli mängida, sest see tegelane meeldis mulle. Ta teadis, kes ta on ning ei häbenenud seda,» sõnas Quinto väljaandele Salt Lake Tribune antud intervjuus.

«I Am Michael» režissöör on Justin Kelly. Lisaks Francole ja Quintole näeb linateoses ka Emma Robertsit, Daryl Hannahit ja Leven Rambinit.

James Franco eelmine film oli samuti skandaalne. Põhja-Korea teemaline komöödia «The Interview» tekitas diplomaatilise kriisi ja seda sai Põhja-Korea ähvarduste tõttu esmalt näha vaid internetis.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles