Tõeline staar: Kate Moss saabus peole helikopteriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Model Kate Moss pose for photographers at The British Fashion Awards 2014, in London, Monday, Dec. 1, 2014. (Photo by Jonathan Short/Invision/AP)
Model Kate Moss pose for photographers at The British Fashion Awards 2014, in London, Monday, Dec. 1, 2014. (Photo by Jonathan Short/Invision/AP) Foto: Jonathan Short/AP

Supermodell Kate Moss juba teab, kuidas peole glamuurselt siseneda! Nimelt kulutas staar 6000 naela, et sõbranna sünnipäevale helikopteriga sõita.

Kate Mossi tervitati rõõmuhüüetega, kui naine Craigellachie hotelli katusel helikopteriga maandus, et tähistada sõbra Rose Fergusoni sünnipäeva, vahendab Female First.

Teised kuulsad sünnipäevakülalised nagu Noel Gallagher, Nick Grimshaw ja Sadie Frost otsustasid taskukohase tavalennu kasuks ning loomulikult nii glamuurset peole sisenemist ei teinud.

"Kate oli reedel moe-showl Pariisis, niisis lendas ta eralennukiga nädalavahetuse alguses ning see oli kergeim viis sinna saada," selgitas allikas. Kõik teised saabusid peole Londonist ja kasutasid easyJeti teenuseid.

Pidu oli loomulikult raju, kestis kella kümneni ning ohtralt kulutati raha viski peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles