Foto: Justin Timberlake kinnitab kaasa rasedust imearmsa pildiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 29: Singer Justin Timberlake attends amfAR LA Inspiration Gala honoring Tom Ford at Milk Studios on October 29, 2014 in Hollywood, California.   Christopher Polk/Getty Images for amfAR/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 29: Singer Justin Timberlake attends amfAR LA Inspiration Gala honoring Tom Ford at Milk Studios on October 29, 2014 in Hollywood, California. Christopher Polk/Getty Images for amfAR/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Christopher Polk/AFP

Popstaar Justin Timberlake tähistas oma sünnipäeva, kinnitades esimest korda imearmsa fotoga oma kaasa Jessica Bieli lapseootust.

Laulja Justin Timberlake postitas oma 34. sünnipäeva puhul Instagrami fännide südant soojendava pildi, kus ta näitlejannast abikaasa Jessica Bieli suurt kõhukest suudleb.

«Aitäh kõigile sünnipäeva soovide eest! Sel aastal saan ma kõige suurema kingituse üldse,» kirjutas staar armsa foto alla ning vihjas, et ka paar ise ei tea, kas tulekul on poiss või tüdruk.

Vaata ja imetle armsat lumehangede taustal tehtud fotot siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles