Õhtusöök vuttidega muudab Liina Raua kaameks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Raud ja Mihhail Korb
Liina Raud ja Mihhail Korb Foto: Ekraanitõmmis TV3 videost

TV3 sarjas «Looduslik valik» jätkub kuue poliitiku ellujäämisretk Eestimaa talvises looduses. Eriliselt võikaks kujuneb üks tänastest katsumustest Liina Raua jaoks, keda šokeerib õhtusöögiga seotud ülesanne.

Tänases saates peavad poliitikud jõudma tillukesele rabasaarele, et veeta öö lageda taeva all. Pikast retkest, külmast ja näljast kurnatud osalejatel tuleb söök leida loodusest. Kuidas käitutakse, kui korraga on seltskonna ees elusad vutid? Kes haarab kirve? Kõige enam tunneb end häirituna Liina Raud, kes on vuttide söömisele eelnevast protseduurist pehmelt öeldes šokeeritud.

«Looduslik valik» on telesari, kus kuus valimistel kandideerivat poliitikut Kristiina Ojuland, Yoko Alender, Martin Helme, Marko Pomerants, Mihhail Korb ja Liina Raud veedavad neli päeva ja kolm ööd looduses, nende varustus on piiratud ning igas osas ootavad neid üks individuaalne ja üks grupiülesanne.

«Looduslik valik» jätkub TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles