Kuulsa mõrvari Charles Mansoni abiellumisloa tähtaeg lõppeb

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles Manson
Charles Manson Foto: SCANPIX

USA kuulus sarimõrvar Charles Manson, kes kannab eluaegset vanglakaristust, sai kohtult loa oma noore kallimaga abielluda.

80-aastane Manson ja 26-aastane Afton Elaine Burton ei ole aga seni abiellunud ning paarile antud abiellumisluba aegub selle nädala neljapäeval 5. veebruaril, edastab Yahoo News.

Manson kannab karistust Claifornias Corcorani vanglas ning paar pidi ka seal abielluma.

California vanglaameti esindaja Jeffrey Callison teatas, et Manson ja ta kallim ei ole abiellunud ning luba aegub neljapäeval.

USA vanglates ei ole argipäevadel lubatud abielluda, vaid ainult nädalalõpul.

Kui paar tahab ikkagi lõpuks abielluda, peavad nad paluma California Kingsi maakonnavalitsuselt uue loa.

Illinoisist pärit Burton lahkus kodukohast ja kolis elama Californiasse, et enda sõnul olla armastatud mehe lähedal.

Burton ei ole viimasel ajal soovinud oma suhet Mansoniga kommenteerida.

Pärast abiellumisloa saamist möödunud aasta novembris oli naine kindel, et nad abielluvad.

Kinnitamata andmetel tahab Burton esitada uue avalduse saamaks 90-päeva pikkust luba, mis võimaldab sel ajavaehmikul abielluda.  

Manson anti kohtu alla ja mõisteti eluks ajaks vangi seitsme inimese tapmises. Nende seas oli ka kuulsa režissööri Roman Polanski rase abikaasa, näitlejanna Sharon Tate.

Mansonit tuntakse ka kui tapjagängi juhti. Selle gängi liikmetest Susan Atkins suri vangistuses olles vähki, kuid Leslie Van Houten ja Patricia Krenwinkel on seni elus ja kannavad karistust.

Trellide taga on ka Charles «Tex» Watson ja Bruce Davis ning Robert Beausoleil, kes saab 19. veebruaril esitada kohtule avalduse tingimis karistuseks.

Mansonil on see võimalus alles 2027. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles