Täheke utsitab lapsi Euroopat joonistama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täheke ja Euroopa Parlamendi infobüroo kutsuvad lapsi võistu Euroopat joonistama.
Täheke ja Euroopa Parlamendi infobüroo kutsuvad lapsi võistu Euroopat joonistama. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Ajakiri Täheke ja Euroopa Parlamendi infobüroo Eestis kutsuvad lapsi üles osalema joonistusvõistluses “Joonistame Euroopat!”, mille kõige ilusamad tööd leiavad koha Euroopa Parlamendi 2011. aasta lauakalendris.

Juba viiendat korda välja kuulutatud võistluses oodatakse 4-12aastasi lapsi joonistama teemadel “Millisena näed Euroopat?”, “Kus oled reisinud, mida oled märganud teistes Euroopa riikides?”, “Millisena näed Eestit Euroopas?”, “Mida tähendab Euroopa Sinu jaoks?”

Parimad tööd avaldatakse Euroopa Parlamendi tuleva aasta lauakalendrist, võistlusele laekunud joonistusi avaldab aasta jooksul ajakiri Täheke ja valitud tööd pannakse üles näitusele Euroopa Majja.

Korraldajad kutsuvad tublimad autorid detsembri alguses toimuvale auhinnatseremooniale Euroopa Majja. Kutsed parimatele autoritele ja nende juhendajatele saadetakse posti teel joonistusele märgitud aadressil.
Joonistused saata kuni 15. oktoobrini aadressil Euroopa Parlamendi Infobüroo, Rävala pst 4, 10143 Tallinn.

Joonistuste tagaküljele tuleb selgelt märkida lapse nimi, juhendaja nimi, kool ja klass või lasteaed ja rühm, lapse vanus ja töö pealkiri.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles