Benedict Cumberbatch lõdises «Sherlocki» võtetel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesi rollis
Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesi rollis Foto: SCANPIX

Suurbritannias Bathis on käimas menusarja «Sherlock» uute osade võtted, samas aga on seal üsna talvised ilmaolud ning temperatuur on miinuspoolel.

Sherlock Holmesi kehastavat 38-aastast staari Benedict Cumberbatchi nähti võttepaigas lõdisemas hoolimata, et ta kandis pikka villast mantlit, edastab Daily Mail.

Võtete vaheajal tõmbas staar mantli peale paksu talvejope.

Cumberbatchil oli mantli all Victoria ajastu stiilis ruudulisest kangast ülikond, mida kaunistas kullast taskukell. Tavapäraste lokkide asemel oli staari näha siledate üle pea kammitud juustega.

Bathis tehakse selle aasta jõulude ajal Ühendkuningriigis eetrisse jõudvat «Sherlocki» osa.

Lisaks Cumberbatchile olid võttepaigas ka dr. John Watsoni kehastaja Martin Freeman ning Amanda Abbington.  

Jaanuaris toimuvad võtted nii Bathis kui ka Bristolis ja Gloucesteris.

Hoolimata sellest, et Sir Arthur Conan Doyle´i kuulsad tegelased Sherlock Holmes ja dr. Watson tegutsevad tänapäeva, on neil seljas 19. sajandi lõpu stiilis riided.

«Sherlocki» loojad Steven Moffat ja Mark Gatiss sõnasid, et uuel hooajal näeb üsna palju šokeerivat, mida oodata ei osata.

Benedict Cumberbatch kandideerib oma osatäitmisega filmis «The Imitation Game» nii Briti BAFTA kui Oscari auhinnale. Ta mängib Teise maailmasõja ajal kuulsaks saanud matemaatikut ja krüptograafi Alan Turingit.

Cumberbatch sattus hiljuti kriitika alla kommenteerides tumedanahaliste Briti näitlejate kesiseid võimalusi Ühendkuningriigis. Staari arvates on neil USAs märksa suuremad šansid.

Ta vabandas hiljem, nimetades end idioodiks.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles