Kanal 2 näitab Oscari-gala otseülekannet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mandariinide» režissöör Zaza Urušadze, näitleja Lembit Ulfsak ja produtsent Ivo Felt kandsid Kuldgloobuste galal Baltmani rätsepasmokinguid
«Mandariinide» režissöör Zaza Urušadze, näitleja Lembit Ulfsak ja produtsent Ivo Felt kandsid Kuldgloobuste galal Baltmani rätsepasmokinguid Foto: SCANPIX

Kanal 2 näitab ainsa Eesti telekanalina otseülekannet tänavuselt Oscari-galalt. Parima võõrkeelse filmi auhinnale kandideerib Eesti «Mandariinid».

Kanal 2 otseülekanne 87. Ameerika Filmiakadeemia auhindade ehk Oscarite jagamise tseremoonialt algab 23. veebruaril öösel kell 02:00. Sündmuse muudab kordumatult eriliseks see, et esmakordselt kandideerib Oscarile Eesti film. «Mandariinide» peaosades säravad Lembit Ulfsak ja Elmo Nüganen.

Ülekande alguses edastatakse staaride saabumist Los Angelese Dolby Theatre’i punasel vaibal. Ligi neli tundi kestev Oscarite auhinna-gala algab kell 03:30. Otseülekannet kommenteerivad filmieksperdid Lauri Kaare ja Timo Diener.

Kõigi nende rõõmuks, kes ei saa öösel otseülekannet jälgida, kordab Kanal 11 esmaspäeva, 23. veebruari õhtul punase vaiba osa ja Kanal 2 Oscari-galat.

«Mandariinidega» konkureerivad parima võõrkeelse filmi Oscarile Argentiina film «Metsikud lood», Mauretaania film «Timbuktu», Poola film «Ida» ja Venemaa film «Leviaatan».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles