Kersti Toots liitus Naiskodukaitsega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inspira uue sisustussalongi avapidu. Kersti Toots (paremal)
Inspira uue sisustussalongi avapidu. Kersti Toots (paremal) Foto: Tiit Mõtus/Maksim Toome

Ärinaine Kersti Toots (49) on ärevil uue väljakutse ees. Nimelt liitus ta nädal tagasi Naiskodukaitsega, vahendab Naised. Metsa Kersti siiskki ei tiku, vaid loodab toeks olla tagalas.

Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kersti on kindel, et võib kasulik olla kokanduse ja esmaabi alal.

Eelmisel aastal pani daam lõpliku punkti oma abielule Jaan Tootsiga, mis paberite järgi kestis 31 aastat. Samuti müüs Kersti maha oma peene pesupoe ning pühendab täna kogu oma energia ja tarmukuse heategevusprojektidesse.

Foto: Sander Ilvest

Kersti: Ühinesin Eesti Naisjuristide Liiduga ja Naiskodukaitse tegemistega ning olen tegev Lions Klubi Tallinn Meri liikmena. See inuustab ja paneb hetkel silma särama.

Möödunud aasta 29. jaanuaril asutasid Kersti ja teised aktiivsed naised veel ka liikumise Pluss N, mille eesmärk on ühendada erinevas vanuses naised, et muuta ühiskonnas dogmaatilisi hoiakuid ja paradigmat. 

Foto: Tiit Mõtus

Naisjuristidega koos korraldatakse seminare ja koolitusi ning osaleti eelmisel kevadel ka naistekongressi korraldustoimkonnas.

«Mind mõjutas see, kui Kaja Kallas ütles, et naised, olge nähtavad, olge julged. Nii otsustasingi rohkem kaasa rääkida.»

Foto: Maksim Toome

Kersti läbis ka diplomaatia eriseminari, mis oli tema jaoks väga arendav.

Kersti: Inimõigused, õiglus, eneseväärikus, enese väärtustamine, ausus, austus on need omadused, mida inimesed saavad endas esile tuua ja väärtustada ning seeläbi ühiskonda paremaks muuta.

Tehke järele naised!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles