Katy Perryst valmib mobiilimäng

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti aja järgi ööl vastu esmaspäeva selgub järjekordne ameerika jalgpalliliiga NFLi võitja, kui Phoenixis on kavas 49. Super Bowl. New England Patriotsi ja Seattle Seahawksi vahelise duelli eel on palju kõneainet pakkunud Patriotsi meeskond, kes finaalipääsu taganud kohtumises Indianapolis Coltsi vastu kasutasid tahtlikult või tahtmatult palle, mis ei olnud vastavalt nõuetele täis pumbatud. Super Bowli eel otsustas antud teemal nalja visata ka vaheajashow’l esinev Katy Perry.
Eesti aja järgi ööl vastu esmaspäeva selgub järjekordne ameerika jalgpalliliiga NFLi võitja, kui Phoenixis on kavas 49. Super Bowl. New England Patriotsi ja Seattle Seahawksi vahelise duelli eel on palju kõneainet pakkunud Patriotsi meeskond, kes finaalipääsu taganud kohtumises Indianapolis Coltsi vastu kasutasid tahtlikult või tahtmatult palle, mis ei olnud vastavalt nõuetele täis pumbatud. Super Bowli eel otsustas antud teemal nalja visata ka vaheajashow’l esinev Katy Perry. Foto: SCANPIX

Kuigi Kim Kardashian ja Lindsay Lohan on juba enda mobiilimängud välja andnud, on kahe naisega samale tasemele tõusmas kolmas - Katy Perry.

Perry on ühendanud jõud GLU Mobile'iga, kes on ka Kardashiani mängu autor. Seltskonnastaari mäng teenis möödunud aasta kolmandas kvartalis 43 miljonit dollarit, kuigi loodeti 200 miljoni dollarilist kasumit.

Katy Perry mobiilimäng lastakse plaanide kohaselt välja 2015. aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles