Telekanalil FOX esilinastub erifilm «Troonide mäng: päev võtteplatsil»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mäng»
«Troonide mäng» Foto: FOX

Ülemaailmset edu nautiva hittseriaali «Troonide mäng» viienda hooaja võtetest on fännide suureks rõõmuks valminud tunnine erifilm, mis linastub järgmisel esmaspäeval, 9. veebruaril kell 23.00 FOX kanalil.

Tunniajalise erifilmi «Troonide mäng: päev võtteplatsil» tegevus toimub kolmes riigis: Põhja-Iirimaal, Horvaatias ning Hispaanias. FOX International Channels Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul jõuab see erifilm Eesti televaatajateni päev pärast Ameerika esilinastust.

«Ülipopulaarse seriaali «Troonide mäng» viienda hooaja õrritusklipid on Twitteris sarja fännidele uue hooaja kohta andnud hulk vihjeid. Kas mõni vihje leiab kinnitust juba erifilmis või tõstatuvad uued küsimärgid, seda näeb juba esmaspäeval,» rääkis Ruus. Georg R.R Martini menuromaani «Jää ja tule laul» neljanda ja viienda osa põhjal tehtud «Troonide mängu» viiendat hooaega on Eestis võimalik vaadata vaid FOX kanalil alates 13. aprillist.

Foto: FOX

«Oleme sõlminud sarja tootjaga lepingu ka kuuenda hooaja näitamiseks, seega põnevust jätkub FOX kanali vaatajatele veel pikaks ajaks,» lubab Ruus.

«Troonide mäng» on HBO põnevusdraama, mis esilinastus USAs 2011. aprillis ning on maailma üks populaarsemaid seriaale. Sari räägib kuningatest, kuningannadest, rüütlitest, vabameestest ja valetajatest. Sarja tarvis valmis ka spetsiaalne dothraki keel, mille loomisel osales rida keeleteadlasi, kes valisid uue keele aluseks viis juba eksisteerivat keelt maailmas, millest üks oli eesti keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles