Galerii: särav pidu lõbusa vanaema juures

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval, 31. jaanauril toimus Lounge Deja Vu's järjekordne «Babulja», mis on populaarseim vene pidu eestlaste ja Eestis elavate välismaalaste hulgas. Sel korral oli pidu justkui glamuuri sünnipaik - kohapeal ootas kõiki Punane vaip, võimas live ning säravad kostüümid. Pidu külastasid mitmed avaliku elu tegelased, kes nautisid enda seltskondadega meeleolukat pidu varahommikuni.

Kohal oli teiste seas ka  Roberto de Silvesti koos partneritega, kes on Vanaema meeleoluka peo enda igakuiseks lõõgastumispaigaks valinud ning saatsid öö mööda Deja Vu särasilmsete neidude ning lõbusa peoga.

Lõbus Vanaema, kes kord kuus toob piduliku hõngu ning säravad inimesed kokku Lounge Deja Vu'sse, ootas kõiki külla endanimelisele peole «Babulja». Meeleolukal peol astus üles professionaalne saksofonist Kirill Sax, kes pani maja enda live-muusikast kajama ning tema kõrval olid laval ilutsemas Deja Vu diivad, kes kütsid seest kuumaks kõigi kehad juba peo algustundidel.

Foto: Lounge Deja Vu

Lõbusa Vanaema taktikepi all kõlas läbi öö  parim vene muusika, meeleolu aitasid kõrgel hoida kaunid tantsijad, külm viin ning kõike täiustasid maitsvad suupisted! Lisada sinna tõeline naiselik ülemvõim, sest  kauneid slaavi kaunitare näeb Babulja rahva hulgas 4 korda rohkem kui mehi  ning just selline on taevalik pidu, mis toimub Tallinna kõige glamuursemas öölokaalis, Lounge Deja Vu's.

Sel reedel ootab Deja Vu's kõiki särav pidudesari «Gold» ning laupäeval oodatakse külla kõiki balleti austajaid, sest toimub uhiuus pidu «Pähklipureja», kus laval saab muuhulgas näha ka säravaid balleriine!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles