Positivus Festivalil esineb rock'n'rolli ajaloo legend Robert Plant

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Plant
Robert Plant Foto: promo

Robert Plant & The Sensational Space Shifters, St. Vincent, Basement Jaxx, Tom Odell, Jungle ning mitmed teised astuvad üles sel suvel Positivus Festivalil. Baltikumi suurim muusikaüritus toimub juba üheksandat korda 17.-19. juulil Salacgrivas, Lätis.

Positivus Festivali esialgne artistide nimekiri on sel aastal tõeliselt mitmekülgne. Legendaarseim esineja suvisel festivalil on kindlasti Robert Plant & The Sensational Space Shifters. Üks rock’n’rolli ajaloo suurepärasemaid lauljaid esitab lugusid nii sooja vastuvõtu osaliseks saanud albumilt, mis lindistati koos ansambliga The Sensational Space Shifters, kui ka ajatuid Led Zeppelini klassikuid.

Sel suvel esinevad Positivusel mitmed live-elektroonika bändid – lugematul hulgal inimesi tantsupõrandatele toonud ning BRIT auhinna pälvinud Basement Jaxx, Mercury auhinnale nomineeritud modern-souli kollektiiv Jungle ning kaasaegse alternatiivmuusika diiva ja äsja Grammy võitnud St. Vincent. Väsimatult hullumeelsed peod panevad püsti energiline indie pop artist Fenech-Soler ning psühhedeeliline King Gizzard & The Lizzard Wizards. Pärast kaheaastast pausi naaseb festivalile oma  nukramaiguliste lugudega Tom Odell, kes töötab parasjagu uue albumi kallal. Lisaks esinevad veel põnevatel muusikamaastikel rändav Jack Garratt ning üks paljutõotavamaid USA lauljaid-laulukirjutajaid Max Jury. Meeldivateks festivaliüllatusteks osutuvad paljudele kindlasti ka Rootsi elektro-pop bänd Kate Boy ning Iiri lauljanna Soak.

Positivuse pass maksab hetkel EUR 65.00, koos telkimisega EUR 71.00. Piletid on saadaval Piletilevis, Ticketpros ja Positivus Festivali kodulehel.

2015. aasta Positivus Festivalil esinevad:

ROBERT PLANT And Sensational Space Shifters

BASEMENT JAXX

JUNGLE

ST. VINCENT

TOM ODELL

FENECH-SOLER

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARDS

JACK GARRATT

KATE BOY

MAX JURY

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles